STARTSIDA

BOKA DIN VALLNING

PRISER

ÖPPETTIDER

FAQ

REFERENSER

KARTA

Vallaservice under Vasaloppsveckan

VALLASERVICE UNDER HELA VASALOPPSVECKAN!

VALLASERVICE I SÄLEN OCH MORA!

LÄMNA SKIDORNA HOS OSS, HÄMTA PÅ STARTEN!

Boka din vallning här!

Så här skriver några av våra kunder:


Tack för kanonskidor i årets Vasalopp!!

Sjukt bra fäste och jag kunde gå rätt upp för varje backe utan att behöva saxa! Det släppte aldrig! Ni gör ett kanonjobb och jag kommer lämna skidorna till er nästa år med!
Tack!

Mvh
David
Enköping


Hej,

vi åkte öppet spår i måndags den 27 februari och vill tacka er för suveränt vallade skidor! Trots snöfall och dåliga spår kändes det aldrig omöjligt att att ta sig hela vägen till Mora eftersom både glidet och fästet var kanonbra!
Hälsningar

Jana och Sara


Hej,

vill skriva och tacka för UNDERBARA skidor i lördags. Glidet var helt fantastiskt, gled förbi massor av tjejer i varje utförslöpa, en jäkligt skön känsla! Fästet var det heller inget fel på. Är supernöjd! Hade jag bara varit i bättre form och bättre på att skida så hade det blivit en kanontid :)
TACK!!

/Anna


Hej!

Vill tacka för perfekt vallade skidor på tjejvasan. Dottern med urvuxna skidor for fram som en raket o modern orkade hela loppet. Kör vi nästa år lämnar vi skidorna till er igen.

/ Susanne


Hej,

Jag hade perfekta skidor under loppet igår. Jag fick lägga på lite på insidan efter plogbromsning i en del utförsbackar. Men ingen valla sitter kvar i det läget.
Jag är mycket nöjd. Ni gjorde ett bra jobb,

mvh,
Stig


Hej Vallaservice.nu!

Fyra nöjda tjejer åker nu tillbaka till Gävle, och är i år igen oerhört tacksamma och belåtna med resultatet av er insats. Vilket glid!!!
Vi ses igen nästa år.


Hej!

Jag och en kamrat nyttjade er vallaservice inför årets lopp, TACK FÖR ETT BRA JOBB! Vi har redan bestämt oss för att köra nästa år igen, givetvis med er preparering av skidor.

På återhörande
Bengt


Hej,

Vi var 6 st som körde Vasaloppet i söndags med Kuzmin-sicklade skidor, preparerade av er. Alla hade grymt glid som höll hela loppet! Tack för mycket bra service av skidor.

mvh
Erik


Hej!

Jag vill bara tacka för förnämligt vallade skidor, toppen verkligen! (Mina repiga gamla ATOMIC såg ut som nya) Som jag upplevde det var det ingen av åkarna runt omkring mig som hade bättre skidor.

Med vänlig hälsning
Tommy


Hej,

Vill bara rikta ett stort tack för den fina vallning som jag fick inför vasaloppet. Blev övertalad att köra med sicklat + fäste och det var kanon då jag sänkte min tid med över en timme mot tidigare år. Har spridit lovord om er vallning i bussen hem. Återkommer nästa år med stort förtroende!

// Jan Skellefteå


Hei gutter.

Vil bare få takke for fantastiske ski under Vasaloppet, jeg og kompisen hadde best glid av samtlige og ”spikerfeste” hele veien. Det gjorde vår første start til en veldig hyggelig opplevelse.
Dere er konger!!!!

Med vennlig hilsen
Christer


Hej grabbar!

Åkte öppet spår i måndags på kanonskidor! Bra glid och suveränt fäste, som höll hela vägen. Ni sa när jag hämtade ut skidorna på morron att jag skulle få en bra resa mot Mora, men med tanke på temperaturen och snöfallet tillät jag mig att tvivla. Nu vet jag bättre, Ni visste uppenbarligen vad Ni talade om! Stort tack, jag återkommer nästa år!

Hälsningar
Håkan


Hej!


Jag och maken vill tacka för er fantastiska vallning inför öppetspår i söndags. Vi hade världens bästa skidor! Jag tycker synd om Gustav Vasa som inte fick hjälp av er...
Lycka till i helgen!


Med vänlig hälsning,
Elisabeth


Hej!


Söndagen var kanske inte den bästa dagen för skidåkning +2- +9 grader.
Men ni lyckades med vallningen. Jag hade kanonfäste och det höll hela vägen. Fler gånger blir det och ni kommer att få de bästa rekommendationerna från mitt håll.
Återigen tack för perfekt vallade skidor.
På återhörande.

Idrottshälsningar
Hansa Näsman


Hej på er!


Skulle bara tacka för en bra vallning i år igen.. åkte öppetspår den 24:e, så det var lite tungt i spåren :) ...
Men för andra året i rad har ni fått en total nybörjarskåning, i mål! Så ni vet vad ni gör!

Ha det bra,

Hälsningar Kenny


Hallå Masar!


Tack för en synnerligen god service. Pulverkillarna i vårat gäng kunde åka skidor redan innan, till skillnad från slow-fox kompisen och mig själv, men tack vare valla, pulver och fluor (eller var det nu var?) tog vi oss alla till Mora utan problem.

Stort tack!

/Anders, Christian, Ola, Ole-Petter


Hej
,

Vill bara tacka för den fina vallningen inför måndagens öppet Spår. Skidorna var kanon! Tog mig fram på 7.29. Halvhyggligt för en 49-årig debutant från Göteborg. Vi har haft väldigt begränsade möjligheter till skidträning detta år. Sedan gjorde jag misstaget (avsaknad av rutin) att komma till start först strax före 1/2 8, och då blev det hemskt svårt att kryssa sig fram i spåret. Men som sagt skidorna var toppen. Vad hade ni lagt på?
Skall jag åka Vasaloppet igen, kommer jag definitivt att lämna in skidorna till er igen!
Mvh Tomas

Längdspecialisten i Sälen AB
Berga By, Transtrand